Bolig

En sommerleilighet i det varme og kjølige nord, takket være det gode arbeidet til Natalia Zubizarreta

Med bare 65 m2, denne leiligheten som ligger i Pedernales sender samtidig varmen fra de mest innbydende plassene og friskheten i sommerhusene.

Pedernales er en liten by ved Biscayakysten midt i Urdabai naturreservat, som i sommermånedene øker befolkningen for å motta "ferierende" fra byen på flukt fra Bilbao for å nyte stranden.

Nærheten til Bilbao gjør at husene, selv om de er sommer, holder åpent mange helger om våren og høsten. For det interiørarkitekten Natalia Zubizarreta Som ansvarlig for prosjektet designer jeg et hus med mange blink til sommeren, men der du føler deg bra hele året.

FLATEN FØR REFORM

Leiligheten ligger i første etasje og har en liten hage og utsikt over havet.

Det ble bestemt beholde den originale gulvoppsettet hvis 65 m2 er fordelt på kjøkken, stue, to bad, to soverom og en liten hall.

Det mest negative poenget med huset var det svake lyset, forbedret av en mørk parkett i tre, også mørke sapelly-dører, tunge keramiske materialer og svært utdaterte møbler.

TRANSFORMASJONEN I ET SOMMERHUS

For å forvandle denne lille leiligheten til noe munter og frisk, valgte Natalia Zubizarretas studio to viktige elementer.

På den ene siden bestemte de seg klargjør tregulvet i hvitt slik at det vil bringe lys til huset og gi huset en friskere og mer middelhavsluft. Til tross for ulempen med hvitt fortau, er det et skittent og dårlig ledd gulv, eierne var enige i en endring de visste, noe som vil tilføre mye estetisk verdi i tillegg til ønsket lys.

Den andre vesentlige endringen i boliger var mal dørene i et blått. En ufeilbarlig kombinasjon (blå og hvit) for å oppnå umiskjennelig havluft.

HUSET ETTER TRANSFORMASJONEN

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

den spisesalen er nå en klar og lys plass av smal plante der en stor hvit lin sofa skiller seg ut. Det hvite på gulvet og sofaen er ledsaget av møbler og tilbehør til vasket trevirke og naturfibre som tauet i spisesalen lampe, kurv på stolene og teppet raffia og støttepufene.

Fargen leveres av lamper og puter som er valgt i sennep og blått, noen med mallorkansk språktrykk, som minner så mye om sommeren.

I sofaen, et marint brev fra antikvitetshandleren "Chlóes verksted" Det gir sjømannen berøring som følger med hele huset.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

Endelig har spisesalen blitt arrangert på et langstrakt bord som hviler på veggen som en konsoll (ikke skal brukes daglig), en god løsning for trange rom som letter sirkulasjon og bruk av møbler.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

På kjøkkenet eierne ønsket å ha et "daglig" spisestue som de ikke hadde før. For å oppnå dette ble vaskemaskinen, tørketrommelen og et lagringsområde for rengjøringsutstyr, som nå har et tilpasset skap, ført til hagen.

Til gjengjeld kan eierne glede seg over en spisesal der tekstileffektpapiret som kler pannen skiller seg ut og en kurvlampe som gir et uformelt og friskt preg.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

Kjøkkenmøblene er fra desuka og de ble valgt i en beige farge som gir lys, men som opprettholder den varme og tidløse stilen til huset.

Denne varme stilen er forsterket med laminat benkeplaten i eik og med en flis som etterligner treverket, den samme eikeffekten som benkeplaten.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

til hovedsoverommet Den valgte også naturlige fibre og naturlige materialer som lin og vasket bomull som gir friskhet og ro. Berøringen av farger gir den en veldig lys gul som minner oss om solen og gleden av sommeren.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

i barnerom en trille seng med en køyeseng i den øvre en drar full nytte av denne plassen, der det også er rom å spille.

Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

Som oppbevaring er det plassert et originalt utstillingsvindu i medisinsk type som gir letthet.

Badene de følger den samme varme og rolige linjen i huset. I hovedbad, fremhever treeffektflisen på veggene, lampene med et lite snev av blått og et stort speil.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

den Barnas bad var en stor utfordring på grunn av den lille størrelsen. Det var mulig å ta en større dusj enn først å utnytte centimeterne og takket være en sving skjerm Det gjør bruken mer behagelig.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

Friskheten kommer på dette badet med blå og hvite glansfliser og fliser med hydraulisk tegning bare i speilområdet for ikke å lade opp.

Det hvite lakkede tilpassede servantskapet er laget av Avilados lakkert. Tilbehør som møbelhåndtak eller malerier gir dette badet et barnslig preg, men bare ved å endre disse detaljene, kan det i fremtiden bli et bad for unge mennesker og voksne med letthet.

Endelig hall Han tar imot deg og viser deg fra begynnelsen av mye av personligheten til huset takket være de blå dørene og et svart antikt møbel med mye personlighet.

Fotografi av Felipe Scheffel Bell. Natalia Zubizarreta-prosjektet

informasjon Natalia Zubizarreta Fotografi av Felipe Scheffel Bell

Populære Innlegg

Kategori Bolig, Neste Artikkel

Nyttig fra Thout Design, heng det hele sammen
Andre

Nyttig fra Thout Design, heng det hele sammen

Jeg ble forelsket i dette hengerpanelet kalt UtiliTILE og det lever opp til navnet sitt, det er praktisk, det er dekorativt, det er moderne, det er laget av materialer av topp kvalitet og det er originalt, jeg vet ikke hva annet vi kan spørre om. Det er et trepanel som passer perfekt bak døren, siden det er med det blotte øye av et enkelt trepanel, at hvis du trenger det, kan du ta ut dets flere tilbehør der du kan henge frakker, parasoller eller la tastene eller mobilen, veldig behagelig og veldig praktisk, og jeg personlig elsker at "bruker det når du trenger det og når du ikke en gang ser det" filosofi ... Det er morsomt hvordan de enkleste og mest logiske ideene noen ganger tar så lang tid å dukke opp og De kan løses så mye.
Les Mer
Støvsugeren: en flott oppfinnelse av menneskeheten?
Andre

Støvsugeren: en flott oppfinnelse av menneskeheten?

Som det vises på Wikipedia, er en støvsuger en enhet som bruker en luftpumpe for å støvsuge støv og andre små partikler av smuss, vanligvis fra bakken. Enkel og konkret definisjon på samme tid, som den må være. Jeg kunne begynne med å fortelle deg at jeg en gang hadde et vakuum som jeg måtte returnere fordi jeg var allergisk mot støv, men jeg tror det ikke er tilfelle ... For å være ærlig, må vi erkjenne at vakuumet er en av disse enorme vellykkede prestasjonene, takket være dette Liten maskin for mer enn hundre år siden at støv opphørte å være et problem.
Les Mer
Et kjøkken med barnets hjerte
Andre

Et kjøkken med barnets hjerte

Et av de mest brukte miljøene i huset er kjøkkenet. Mange timer på å jobbe med å tilberede frokost, lunsj, snacks, spesielle middager osv. Derfor streber vi etter å finne for eksempel apparater som letter oppgaven. Hvorfor ikke gi et mer festlig blikk til og la vårt indre barn "leke" på kjøkkenet?
Les Mer
Soverom i flere områder: Ett soverom med bibliotek
Andre

Soverom i flere områder: Ett soverom med bibliotek

I dag skal vi snakke om den næstsidste soverommet i flere områder, et soverom i flere områder med bibliotek. Denne typen soverom er også et av de vanligste, spesielt når det gjelder studenter eller elskere av å lese som bor i små leiligheter og derfor må dele rommet sitt med bøker.
Les Mer